Balhézó csoport támadt rendőrökre a hírhedt siófoki korzón - a média hallgat az elkövetők kilétéről

Rendőrökre támadtak a siófoki Petőfi sétányon – állítja több szemtanú. A Balaton-part legnépszerűbb korzóján történtekről a hivatalos szervek ugyan napok óta hallgatnak, ám több százan nézték végig – ahogyan fogalmaznak – az „éjszakai rendőrverést”.

A Sonline információi szerint két társaság szólalkozott össze a sétányon, három rendőr igyekezett őket csitítani, mire az elkövetők (az éppen akkor arra járók szerint nem egy közülük kigyúrt, erős, kopasz figura) a rendőrökre támadtak. A túlerőben lévő banda tagjai a szemtanúk szerint a földön is ütlegelték a rendőröket – a korzó tele volt sétálgatókkal, senki nem lépett közbe. Kis idő múlva kommandósok érkeztek a helyszínre, ők vetettek véget a csetepaténak, s a rendőrökre támadó csapatból több személyt is megbilincseltek.
Egyes információk szerint az egyik rendőrt kórházi ellátásban kellett részesíteni. A siófoki kórház sürgősségi ügyeletén annyi nyoma maradt az esetnek: a kérdéses időpontban két fiatalembert láttak el, akik „rendőri intézkedés során sérültek meg”.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön érdeklődésünkre arról tájékoztatott: az ügyben hivatalos személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást a Nyomozó Ügyészség.

A cigányok felvonulása pár évvel ezelőttről, ott, ahol most rendőröket vertek:

Deres: Emlékszünk még az esetre, hogy több száz fős cigány banda vonult föl ezen a sétányon, illetve a környéken retkesék tartják rettegésben a lakosságot. Tekintve, hogy a média mélyen hallgat az elkövetők származásáról, nagy az esély, hogy ismét a barnabőrű bűnözők alkottak Siófokon. Rend van, igaz Pintér úr?

(Sonline nyomán Deres.tv)

Comments

#1

Elnézést kérek ha nem segítek a gondolkodás nélkül, az őket eltartó tömegbe lövő agyhalottakon.

#2

"a korzó tele volt sétálgatókkal, senki nem lépett közbe"
Ez a rész a legszomorúbb. Az emberek szeme láttára agyon lehet verni embereket. Ha legalizálnák a fegyverviselést, akkor bezzeg nem lennének ennyire bátrak retkesék.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Napvágás (ismétlés)

9:00–10:30
A műsor vezetője dr. Varga Tibor, aki a műsorvezető segítségével érthetően és érdekesen tálal (kéthetente) fontos tudnivalókat a kultúra, a történelem, a vallás és szakralitás tárgyköreiből. A műsor archívuma ITT érhető el.
(Történelmi )
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

10:30–11:00

Vallásóra (ismétlés)

11:00–12:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!