Hazafiak tették tiszteletüket az IMF magyarországi épületében (videók)

Magyar lobogó, Árpád-sávos, és Hunnia zászlaja az MTV egykori székházánMagyar lobogó, Árpád-sávos, és Hunnia zászlaja az MTV egykori székházán

Videóval, és még több képpel jelentkezünk a március 15-i eseményekről. A vártnál izgalmasabbra sikeredett a Rendszervágás rendezvénye is, amely igencsak bővelkedett a meglepetésekben.

Fotóriportereink is kint voltak a megemlékezésen, tüntetésen! Képeinket itt megtekinthetik!

Hazafiak elfoglalták az IMF épületét

Hazafiak kitűzték a volt MTV székházra Hunnia zászlaját

Őt vitték el a sünök arceltakarás miatt:


19:45 Egy lengyel szimpatizánst a nála talált - amúgy teljesen legális kiszerelésű - gázspray miatt vittek el a rendőrök, akik hosszas perceken keresztül igazoltatták Zagyva Gy. Gyulát és társait.

19:12 Először a HVG online oldalán találtuk azt a pár másodperces videót, ami fentebb látható. Hamarosan mi is jelentkeztünk felvételekkel, amin a Bank Center előtt tüntető, az IMF ellen fellázadt hazafiakat láthatjuk kint is, bent is. Az alatta lévő kisfilm szintén a HVG-é, az a volt televízió épületére a zászló kitűzését mutatja.

18:45 Csodák csodájára Budaházy György internetkapcsolata is visszajött, így kétségtelen, hogy kizárólag az élő beszédét próbálták szabotálni. Házánál a rendőrök a korábbiaktól eltérően civil ruhásként még a kerítésnél, a hátsó kertet is figyelmük alá vonták.

18:36 A Deák Ferenc téren a Jobbik által rendezett P.Mobil koncert tart még és a nagygyűlés közönségéhez képest a létszám is alig csökkent. "A pofádat befogod!" című dal hevületével ellentétben a Szabadság téren még mindig zeng a "Ria, ria, Hungária!"

18:07 Az MTV egykori székházára ezekben a percekben tűzik ki a magyar piros-fehér-zöld, az árpádsávos lobogót, valamint Hunnia zászlaját. Toroczkai László úgy véli: az ellenség nem legyőzhetetlen, csellel, és fortéllyal kell végigvívni ezt a harcot.

17:40 A Bank Center épületéhez mentek a Rendszervágás rendezvényén résztvevő hazafiak, hogy az IMF magyar képviseletének nyújtsanak át egy petíciót.

A Hazatérés Templománál hazafiakat, gárdistákat vegzálnak a rendőrök.

Az Október 6. utcában egy fekete BMW gázolt el egy idős járókelőt, aki komolyabb sérülést szerencsére nem szenvedett. A mentők hamar a helyszínre érkeztek, a rendőröknek akadt sürgősebb dolguk is, de végül ők is odaérkeztek.

17:20 Budaházy György mobilinternet segítségével küszöbölte ki a megszakított internetkapcsolatot, így járt túl a hatalom eszén. "2008-ban szólaltam meg így utoljára!" - kezdte beszédét, majd folytatta: 2008-ban megmutattuk a valóban terrorista hatalomnak, hogy nem félünk, de lecsuktak engem, hogy belém, és belétek oltsák a félelmet. "Nem szabad félnünk, ez a legfontosabb!" A mostani jelszava a nemzeti ünnepnek, hogy "Tisztelet a bátraknak". Ez ránk vonatkozik, azokra, akik 2006-tól kezdve szembeszálltak a hatalommal. Ezek a szavak tehát nekünk kellene, hogy szóljanak, de látszik, hogy semmi sem változott.

A Toroczkai László által ismertetett 10 pont a következő:

17:00 A Rendszervágás szervezői megkérték Budaházy Györgyöt, hogy internetes kapcsolaton keresztül szóljon a megjelentekhez, ám rejtélyes körülmények között hirtelen lekapcsolták nála az internetet, és megerősítették a rendőri háziőrizetet is házánál a mai napra.

Toroczkai László többek között a rendőri intézkedésről szólt, kiemelte, hogy a kormány semmit nem tett a magyar emberek boldogulásáért, csupán "saját pecsenyéjüket sütögették", a rendőri hatalom pedig kiszolgája őket továbbra is.

A HVIM elnöke ismertette a Rendszervágás 10 pontját!

16:55 A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület vezetője dobszóra vonult fel a színpadra, díszmagyar viseletben hozta meg a "véres kardot", és mondta: "Cohn-Bendit nem ellenségünk!" Mondandóját azzal zárta: Elég volt a szolgaságból!

Tyirityán Zsolt, a Betyársereg képviseletében jelentette ki, hogy újra vissza fogják foglalni az utcát, amelyet a deviáns liberálisok próbálnak meg kisajátítani, nagy munka áll hát előttünk.

16:45 Incze Béla, a HVIM budapesti tagszervezetének elnöke kezdte meg beszédét, akit Sziva Balázs követett a színpadon "Elég volt" c. dalával.

Az eseményén tiszteletét tette Roberto Fiore olasz politikus is, aki megköszönte a meghívást, és kifejtette mennyire megtisztelve érzi magát, hogy ellátogathatott a magyar hazafiakhoz, akik 1956 emlékének méltó utódai. Beszédében a bankrendszer visszaéléseit, és az Európai Unió megszorításait ostorozta. Egyértelműen jelentette ki, hogy nincs helye Európa országaiban az amerikai pénzügyi nagyhatalmaknak.

Jelenleg a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elnökéé a mikrofon.

16:21 Egy tüntetőt elvittek a hazafiak közül, mert arcát eltakarta. A millások többezres tömegében feltűnt az LMBT közösség is, sajnos egyre kevesebb olvasónk számára szorul magyarázatra e rövidítés jelentése, mert felkapott arcai ők a szennymédiumoknak: leszbikus, meleg, biszexuális, és transznemű egyedeket "tisztelhetünk" személyükben.


16:05
Lezárták a Ferenciek terén a demonstráció területét. Nehezen engednek be új érkezőket, még a sajtóigazolvánnyal rendelkező újságírók bejutása is nehézkes. A rendőri készültség nagyon nagy, a szokásos igazoltatások természetesen nem maradnak el.

"Ria, ria, Hungária!", valamint "Itthon vagyunk!" jelszavak skandálásával üzennek a hazafiak a millásoknak.

15:40 Lezárták a Ferenciek terei metrókijáratot, így a Kálvin tér, valamint a Deák Ferenc tér felől lehetséges a helyszín megközelítése. A Rendszervágás résztvevői "EU NEM!" transzparenseket tartanak a magasba.

Az alábbi linkre kattintva látható élő webkamerás felvétel a Szabad Sajtó útjáról:
http://utv.hu/kamera/erzsebet_hid_pesti_hidfo/szabad_sajto_utca_buda_fele (KATT!)

15:08 Kezdetét vette az "Egymillióan a sajtószabadságért" mozgalom összeröffenése, a résztvevők többségét "bicikliemelgető", kendermagos tüntetésekről ismert, liberális fiatalok adják. A Himnusz felcsendült ugyan, de szinte egyikük sem énekelte.

E közben hazafiak gyülekeznek a Jégbüfénél a Facebookon verbuválódott "Rendszervágás" rendezvényén.

http://hu-hu.facebook.com/pages/Rendszerv%C3%A1g%C3%A1s/297963580241541

14:50 Sokkal többen látogattak ki a Jobbik rendezvényére ma, mint amennyien október 23-án tették. A Kodály köröndön 12.30-tól több mint másfél ezren jelentek meg, köztük huszár hagyományőrzők, gárdisták, nemzeti motorosok és hazafias szimpatizánsok.

A rendezvény közelében egy turistabusz meghibásodott az Andrássy úton. A járművet az ott szolgálatot teljesítő rendőrök tolták odébb, a gyűlés résztvevőinek némileg maliciózus megjegyzései és tapsa közepette.

A megemlékezés vége utáni, a Jobbik Deák téri nagygyűlésére történő átvonuláson a létszám kb. 5000 főre duzzadt fel és a járdáról is sokan nézték, vagy integettek a jobbikosoknak.

A Budapesti Jobbik kisfilmje a vonulásról, melyet a híradások nagyrészt elhallgattak:

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

tuske333 az előzőkommentem egy válasz komment volt, amiben éezned kellett volna az iróniát......

#2

rozsomák Sat, 2012/03/17 - 18:21: "15-én például volt egy remek lehetőség, de Gyula hiába telefonált oda, hogy mondják be a színpadon, hogy "Irány a Szabadság tér!" - senki nem mondta be, "
Nem mondták be nagyon helyesen.
Közröhej volt, hogy ünnepnapon kerestek valakit az irodájában. Ha bemondták volna, most a Jobbikon is röhögnének. Így "csak" a vármegyéseken.

#3

Ejnye hunman92!
Nem vagy te sötétben bujkáló ellenforradalmár, akinek titkolnivalója van. Akkor te ott egy hazafias forradalmi megmozdulás résztvevője voltál, amire büszkének kellett volna, hogy legyél.
Persze ha anyukád nem tudott az ott tartózkodásodról úgy viselkedésed némileg menthető.

#4

Kruchió Sándor Így van,pontosan ezért takartam el az arcom.Nem, amúgy valóban a millás söpredékek miatt,hogy az ő fotóikon ne szerepeljek 100%os életnagyságban, hát meg lett az eredmény sajnos..

#5

Szerintem a Jobbik is, s még a Fidesz is csak nyerhetett a Renszervágás első akciójával.
Ha nem tér magához a világ, akkor EZ várható!
S ahogy nézzük a sajtót, láthatjuk, forrong a Világ a globalizmus ellen.
Hajrá Laci, hajrá Vona, hajrá Magyarország! Nem a mai fideszes dumában, hanem tisztán!
Mellesleg, ott volt velünk a Jobbik tagsága is, aki megtehette, s lassan kapcsol a Fidesz nemzeti szárnya is...hogy ki küzd a Hazáért.
"Magyarország, én ilyennek szeretlek!"
Ilyennek, aki kiáll a nép, sőt NÉP mellett.
Több fegyelmet, s erkölcsi tartást meg, Fiatalok!

#6

Természetesen nem mondták be. Ugyanis folyt tovább a tervezett és meghirdetett program. A P.Mobil este 7-ig játszott, amikor visszaértünk a Szabadság térről, még akkor is igen sokan hallgatták. A Szabadság téren pedig épp elegen voltunk, ez most így volt jó, ahogy volt.

Amit egy mozgalom, vagy egy laza szövetségbe tömörült Betyársereg, vagy szurkolói csoportokból álló tüntetők megtehetnek (egyébként tetszett minden, ami történt), azt az ország 2. politikai ereje, egy választási győzelemre készülő országgyűlési párt nem tehet meg. Mindkettőnek a saját helyén kell megfelelnie és a kettő kiegészíti egymást: az utcán tüntető hazafiak és az országgyülésben küzdő és a tömegbázisát építő párt is. A célok egyformák, vagy legalábbis igen hasonlóak, a módszerek mások.

#7

andras10!
15-én például volt egy remek lehetőség, de Gyula hiába telefonált oda, hogy mondják be a színpadon, hogy "Irány a Szabadság tér!" - senki nem mondta be, SŐT a jobbik volt az első, aki elhatárolódott a Bank Center-es eseményektől...

#8

Azért ne keseredjünk már el ennyire !

Egy-egy tüntetés létszámából távolról sem következik egy választási végeredmény. Annak idején a MIÉP is kivitt legalább ennyi embert a Hősök terére, aztán be se jutottak. A Zsidesz 2002-ben a két választási forduló között megtöltötte szinültig a Kossuth teret, aztán mégis vesztettek sajnos.
Azért kell mindannyiunknak tenni, hogy legközelebb ne essen meg az a hiba, hogy a rendszerváltást elsikkasztó söpredékpártok kerüljenek újra kormányra.

Jelenleg van egy olyan politikai erő, akit minden magát hazafinak tartó személy bátran támogathat és szükség is lesz az összefogásra, ahogy Vona Gábor a beszéde végén kiválóan megfogalmazta, valahogy így: ő szeretne sok különböző zászlót látni, de a nemzeti oldalnak egységet kell felmutatnia, ha eljön az idő.

#9

Sajnos pontosan úgy van,ahogy mondod Sztanó Sad
Két posványban gondolkodik a nagy többség,ez így lett kitalálva......és működik még most is.
Szerintem az egyik legjobb gyarmat vagyunk ebből a szempontból(is),mert nálunk nem mostanában fognak bankokat!gyújtogatni a tömegek,ahogy azt a hellének tették.Pedig ott jobb élet van/volt,ennek ellenére is.....itthon meg Orbán,Gyurcsány képekkel és Dopeman-t hallgatva TÖMEGEK mozdulnak,hogy egyék a rizsát tovább...aztán irány haza és minden marad a régiben(vagy még rosszabb lesz).
Nos,hazánkban a túlnyomó többség kiváló rabszolgaként viselkedik,ez tény Sad
Igazi változás?A tényeket ismerve én már egyre jobban kételkedek ebben sajnos....egy kiváló provincia vagyunk a Birodalom számára.Mondhatni példaértékű.

#10

Mindegy, legyen ennyi bégető birka Pityinger köztársasági elnök csürhéjében. Liberális, ostoba senkik.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

0:15–2:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Sin City (ismétlés)

2:00–3:00

<<<Zene>>>

3:00–7:00

Programajánló

    Hozzászólások

    User login

    Poll

    Szent Korona Rádió hírlevél

    Iratkozz fel hírlevelünkre!