Szaniszló Ferenc kimondta az igazat, támadják érte

Szaniszló Ferenc ismét csak megmondta az igazat, ami nem tetszik egyes liberális faj- és bűnözővédőknek.

Az Echo TV múlt pénteki Világ Panoráma adásában Szaniszló Ferenc többek között kijelentette, hogy Magyarországon cigányterrorizmus folyik, a valójában munkanélküli, ingyenélő emberszabású elveszíti emberségét, ember arcát, majd megfogalmazta azt is, hogy a végén valakinek, valakiknek innen menniük kell. Szaniszló szerint a cigányságnak meg kell szabadulnia a liberálisok által táplált bűnös hajlamaitól és ha ez nem sikerül, akkor az minden cigányra visszaszáll.

A NEKI (Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédõ Iroda) jogi lépéseket tesz a műsorban elhangzottak miatt, egybe felszólítja a televízió vezetőségét, hogy vizsgálja meg az ügyet, és tegye meg a szükséges intézkedéseket.

A NEKI közleménye:

Az Echo TV múlt pénteki Világ Panoráma adásában Szaniszló Ferenc többek között kijelentette, hogy Magyarországon „cigányterrorizmus” folyik, a „valójában munkanélküli, ingyenélő emberszabású elveszít emberségét, ember arcát”, majd megfogalmazta azt is, hogy „a végén valakinek, valakiknek innen menniük kell”. Szaniszló szerint a „cigányságnak meg kell szabadulnia a liberálisok által táplált bűnös hajlamaitól”, és ha ez nem sikerül, akkor „az minden cigányra visszaszáll”.

A NEKI munkatársai szerint Szaniszló Ferenc rasszista kijelentései alkalmasak voltak arra, hogy a hazai roma kisebbséggel szembeni társadalmi elutasítást felerősítsék, ezzel is mélyítve a többségi társadalom és a roma kisebbség közötti szakadékot. Az Echo TV szóban forgó műsora sértette minden roma kisebbséghez tartozó személy emberi méltóságát. A látszólag a cigányság problémáinak megoldásán fáradozó műsorvezető sztereotip és hangulatkeltő kijelentései valójában egy népcsoport elleni nyílt gyűlöletkeltésként értékelhetők.

Fel kell ismerni, hogy különösen ebben a társadalmi közegben, ahol az utóbbi időben sorozatosan történtek és történnek gyűlölet motiválta, rasszista indíttatású bűncselekmények, megengedhetetlen egy ilyen jellegű műsor közreadása. A tömegtájékoztatás, a média óriási felelősséget visel a közhangulat befolyásolását tekintve, funkciójánál fogva alkalmas lehetne a sztereotípiák csökkentésére, de a már meglévő indulatok, a gyűlölet fokozására is. A NEKI véleménye szerint egy a társadalom minden tagjával szemben felelősséget vállalni köteles tévécsatorna nem engedheti meg magának, hogy teret biztosítson olyan műsorvezetőnek, aki ezen felelősséggel visszaél, és a műsoridőt a gyűlölet elmélyítésére használja.

Jelenleg vizsgáljuk, hogy milyen jogi eszköz a legalkalmasabb arra, hogy az Echo TV műsorában elhangzottaknak megfelelő súlyú következményei legyenek. Ezúton is felhívjuk a televíziós csatorna vezetőségét arra, hogy vizsgálja meg a szóban forgó adásban elhangzottakat, és tegye meg a szükséges és indokolt lépéseket az elfogulatlan és tárgyilagos tömegtájékoztatás érdekében.

Dr. Muhi Andrea - nem a jelenlegi, nem létező „üggyel” kapcsolatos - egy véleménye, mégis megosztjuk, mert jól kiviláglik belőle az általuk képviselt érték, illetve a gyakorolt „módszer”, s nem utolsó sorban, hogy vele is megismerkedhessünk:

(Echo TV, neki.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Ajánlat : Vegye igénybe a SzivNet Társkereső és Virágküldő szolgáltatásait, mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Az echo tv mára egyetlen nézhető műsora a Világpanoráma.Itt semmi másról nincsen szó,csak arról, hogy Szaniszló Ferenc világosan látja a jelent és a jövőt.Sokan látják ezt hasonlóképpen a különbség annyi,hogy kihasználva lehetőségét kellően bátor és kimondja az igazságot.Az igazság kimondásához mindig bátorság kellett,kell és a jövőben is szükségeltetik.Az igazságot általában arról lehet megismerni,hogy a regnáló kormányok azt mindig tagadják.Szaniszló Ferencet nagyon tisztelem,mert valójában az egész echo tv-ben egyedül ő a "nép hangja",aki messze kimagaslik környezetéből.
Az örök érvényű mondás naponta bizonyságot nyer:AZ IGAZSÁG - AKÁR LETAGADJÁK, AKÁR MEGHAMISÍTJÁK, AKÁR ELHALLGATJÁK - IGAZSÁG MARAD!

#2

"elfogulatlan és tárgyilagos tömegtájékoztatás"?
Milyen ismerős szempont, hol is hallottam már ezt?
Akkor mégis jó a média-törvény liberáliséknak is? Pedig azt mondták, hogy szemétség lenne, ha mondjuk az Atv is kötelezve lenne az "elfogulatlan és tárgyilagos tömegtájékoztatásra"

#3

youtube értékelés:
456 embernek tetszik, 9 embernek nem

#4

A NEKI milyen alapon tesz feljelentést? Semmilyen uszító dolog nem hangzott el. Éppen ellenkezőleg.

#5

Ez nagyon király! El sem hiszem, hogy ez végre így elhangzott egy tv csatornán Smiling
Alakul a dolog....

Előre a Győzelemre Kitartás!

#6

Büszke lehet az Echo TV, hogy ilyen munkatársa van.
Elmentettem ezt a videót, mert biztosan egy idő után le fogják tiltani a you tuberól is. Ismerve az üzemeltetőiket.
Meg kell jegyezni ezeket a neveket is, még hasznunkra válik.

#7

Kerestem, kik ezek a NEKI-sek: dr. Muhi Erika, igazgató, tréner - Iványi Klára, oktatási referens, tréner, oktatási referens, főállásban - dr. Udvari Márton, jogász, tréner, főállásban - Jakab Mária, irodavezetõ, főállásban - Baloghné Kis Hajnalka, technikai asszisztens, főállásban - dr. Kurtán Eszter, jogász, önkéntes - dr. Bihary László, ügyvéd, eseti megbízással - dr. Bodrogi Bea, ügyvéd, eseti megbízással - Horváth Ernő, web adminisztrátor, eseti megbízással

De érdekes, erről a Muhiról fényképet nem találni.
És azt sem lehet megtudni a honlapjukról, hogy mennyi állami pénzt nyúltak le eddig.

Támogatóik: Magyar Soros Alapítvány - Nyílt Társadalomért Intézet (OSI) - Norvég Civil Támogatási Alap - Nemzeti Civil Alapprogram - Európai Roma Jogok Központja - Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE Trust) - Fővárosi Szociális Közalapítvány - Országos Foglalkoztatási Közalapítvány - Magánszemélyek (Ha ráklikkelünk, a Szerencsejáték Zrt jön be)

Mégis, mennyi pénzből gazdálkodhatnak? Kiéből? Mert egy szál elszámolás sincs a honlapjukon?

BJF bizony hazudott. Nincs Magyar Feltámadás imádságos lelkületű, bibliás, vallásukat gyakorló magyarság nélkül. Nagypéntek után jön a Feltámadás! Az Idő közel. Készüljetek!

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

10:00–12:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Dél

12:00–12:15

NépZene füleinknek

12:15–13:00

Programajánló

    Hozzászólások

    User login

    Poll

    Szent Korona Rádió hírlevél

    Iratkozz fel hírlevelünkre!