Együtt nyalt be a zsidóknak a két szálláscsináló

Levélben köszöntötte a zsidó hitközségek vezetőit a zsidó újév alkalmából Orbán Viktor és Mesterházy Attila szerdán. A miniszterelnök sűrű nyelvcsapások között hangsúlyozta, kormánya elkötelezett az emberi jogok tiszteletben tartása mellett és nem fogad el semmilyen faji, világnézeti kirekesztést.

Orbán Viktor az 5771. zsinagógai újév alkalmából köszöntötte levélben a talmudista köztörvényes uszító, holokausztipari banda, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőit .
"Kérem, engedjék meg, hogy a zsidó újév alkalmából ezúton fejezzem ki jókívánságaimat a magyarországi zsidó közösség valamennyi tagjának" - kezdi a köszöntőjét kormányfő a Mazsihisz honlapján közzétett levelében.

"A nemzeti egység kormányának egyik legfőbb célkitűzése a rend és a jogállamiság helyreállítása, kormányom elkötelezett az emberi jogok tiszteletben tartása mellett és nem fogad el semmilyen faji, világnézeti kirekesztést" - nyalt be a megszállóknak az impotens kormányzást és a zsidó talpnyalását 100 nap alatt bőven bizonyított Orbán Viktor.

Ugyanakkor bízik benne - írta a miniszterelnök -, hogy "együttműködésünk nem korlátozódik a szélsőségességek elleni közös fellépésre, hanem együtt tudjuk tovább építeni, gazdagítani Magyarországot és azt az örökséget, melyet a magyarországi zsidóság ennek a nemzetnek adott" - zárta levelét Orbán Viktor, azonban rejtély, mit ért alatta. Azaz, nem is rejtély: bizonyára a 1919-es patkánylázadást, a vörösterrort, a kommunistákat, az új ÁVH-t és még több Péter Gábort (Eisenberger Benjámin) és Révai Józsefet (Kahána Mózes), több Sukorót, több Tiszaszigetet, Hit Gyülekezetét, hogy Simon Peresz felvásárlói álmai ne szenvedjenek csorbát.

A zsidó újév alkalmából Mesterházy Attila, az MSZP elnöke gondoktól mentes évet kívánt a magyar zsidóság minden tagjának. Mint közleményében írta, azt kívánja, hogy az emlékezés napján, az ember megteremtésének, a világ születésének örömét "jóérzéssel, felszabadultan élhessék meg".

A zsidó újév szerda este köszönt be, ezen és a következő napon a zsidó közösségek országszerte az ember és a világ teremtésének évfordulójára emlékeznek, ezzel a két hitvány kipagój urainak és parancsolóinak naptárában megkezdődik az 5771. zsinagógai év.

(MTI nyomán Szent Korona Rádió)

Ajánlat : Vegye igénybe a SzivNet Társkereső és Virágküldő szolgáltatásait, mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

2012. szeptember 16. Orbán Viktor köszöntő levele a zsidó újév alkalmából:
"Tisztelt Zsidó Honfitársaim!

Tisztelettel üdvözlöm valamennyiüket a zsidó újév, Rós hásáná alkalmából!

Ahogy Önök ezen a napon megújítják az Örökkévalóval kötött szövetségüket a világ létezésére és újjáteremtésére, engedjék meg, hogy a valamennyiünk közös akaratából alapjaiban megújuló Magyarország kormánya nevében biztosítsam Önöket államalapítónk, Szent István szellemében arról, hogy hazánkban valamennyi nemzeti, etnikai, vallási kisebbség tiszteletet és megbecsülést élvez.
Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a zsidó közösség méltósággal és nyugalommal ünnepelhessen"
BÍZUNK ABBAN, HOGY SZÁMÍTHATUNK A MAGYAR ZSIDÓSÁGRA A HAZÁNK FELEMELKEDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES LELKI ÉS SZELLEMI MEGÚJULÁSBAN."

Az utóbbi mondatot azért írtam nagy betűvel, mert egyetlen honlap sem közölte le. Mit mondjak, nekem pont ez a mondat tette be az ajtót. (Na, nehogy már ebbe a levesbe is beleköpjenek!)

Amúgy pedig kíváncsi leszek, hogy Advent elején fogja e köszönteni a hazai keresztényeket az új egyházi esztendő alkalmából. Mindenesetre akár megteszi, akár nem, az egyik történelmi keresztény felekezet esetében erről már lekésett, szeptember elseje már rég elmúlt.

#2

de jól mutat ott a zsorbánviki kobakján az a sábeszdekli

már hazudni is milyen folyékonyan megtanult a gazdáitól:
"kormánya elkötelezett az emberi jogok tiszteletben tartása mellett (kivéve a magyarokét, lásd pl. Budaházy György és hazafiak) és nem fogad el semmilyen faji, világnézeti kirekesztést (kivéve a Magyar Gárda üldözését)."

"Mindent a hazáért, a hazát semmiért!"

#3

Látjátok,kedves barátaim! Ez is orbán bűne... Mert magára hagyta a tömeget,a mocsadékban ha akkor van egy fikarcnyi őszinteség,meg jóakarat,akkor összefog a Jobbikkal,még 10.23-án éjjel megdöntik a kormányt,az mszp-szdsz bagázst hajnalra lámpára húzzák egytől egyig...új korszak kezdődhetett volna Hazánkban..de nem!!Ehelyett ez az az alattomos szemforgató farizeus 4év alatt lepaktált gyurcsány ferkóval..ha nem így lenne,akkor a szdsz-mszp bagázs 2010.04.26-án már előzetesbe került volna..most meg itt szórakozik velünk a rohadék,miközben valakik havonta 30milliárd forintot talicskáznak ki a magyar költség vetésből a svájci frank árfolyam erősödése különbözete címén,mi meg megdöglünk.Pedig egy husznnégy óra alatt meg lehetne ezt a helyzetet is változtatni..mit akar ez a szennyes gané az ország élén,ha még ezeket a jogtalanul megkínzott szerencsétlen embereket sem segíti,hogy elégtételt vegyenek,egy igazságos "forradalomban"már levitte volna a vétkesek holttestét a Duna Szerbiába...

#4

A kannibálokat mikor fogja üdvözölni I. Viktorijeovics cárunk? Vagy ők le vannak ejtve mert nincsen levágva a fütyülőjük?

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

0:15–2:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Budaházy (ismétlés)

2:00–3:00

<<<Zene>>>

3:00–6:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!