Rogán Antal a Playboy júniusi számában

Senkinek sem kell bemutatni a Playboy című férfimagazint, amely világszerte a legnépszerűbb liberális, devianciát hirdető kiadvány. Nos, júniusban épp ennek a lapnak adott interjút a magát konzervatívnak tartó Fidesz jobboldali, keresztény politikusa: Rogán Antal.

A Playboy júniusi címlapján egy meztelen hölgy mellett hirdeti a felirat a hónap exkluzív interjúját Rogán Antallal. Bizony, bizony. A magát jobboldalinak valló párt politikusa, miután kétszer házasodott templomban, most még jobban bebizonyította mennyire fontos számára a keresztény értékrend, amikor is a "férfimagazinban" két meztelen fotósorozat közé került egy "beszélgetése Havas Henrikkel.

Részlet a PlayboybólRészlet a Playboyból

Pucér pózolásokat ugyan nem találhatunk "Tóniról", de néhány figyelemre méltó gondolatot, azért idéznénk:

PLAYBOY: KISZ-titkár is volt. Kínos
most erről beszélni?

Rogán Antal: Nem, nem kínos. 1989-ben léptem
be, és még abban az évben meg is szűnt a KISZ. Az történt, hogy a tanári karnak vagy a pártszervezetnek, már nem tudom, volt egy jelöltje, a fiatalok viszont fellázadtak, és engem választottak meg kétharmados többséggel.

PLAYBOY: Maradva a polgármesterségnél: mit mondjak, a 2006-os tévéostrom idején nem irigyeltem.

Rogán Antal: Természetesen nem örültem annak, ami történt, máig politikai provokációnak gondolom az egészet. Akkor, abban a helyzetben küzdeni kellett. Kampányidőszak volt, fogtam a képviselőjelölteket, vittünk virágföldet, kapát, felújítottuk a park tönkrement részét. Volt ott egy csomó újságíró, azt mondtam, nem az a legény, aki bontja, hanem az, aki építi.

PLAYBOY: Mi a helyzet a Szabadság téri szovjet hősi emlékművel? Időnként meggyalázzák, indulatokat gerjeszt.

Rogán Antal: Én sokkal indulatosabb voltam az emlékművel, mondjuk húsz éve, amikor feljöttem Budapestre. A város és az ország történelmét jobban megismerve ma már békülékenyebb vagyok vele, de attól nem szeretem. Máshol kéne lennie. Épp ezért találtam ki a szökőkutat a túlsó oldalon, mert azt mondtam, hogy oda nem politikai emlékművet építünk, hanem valami olyasmit, ami kicsit szimbolizálja a szabadságot, az emberközeliséget.

(Playboy nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Szívesen abbhagyjuk na, azért van egy kis bibi na nem a netányjahú, ezeknek a csúszómászó kipásgárdistáknak van egy fecnijük amin rajt, hogy itt is állampolgárok és az némi nemű kötelezettséggel is járna - ennyi. Persze, hogy jó kevűek vagyunk: ma már péntek (az a hétfő light változata).

#2

Jó reggelt Smiling
örülök hogy ilyen vicces kedvetekben vagytok. csak még azt megjegyezném hogy rogán nem hazaáruló! Nem is tudna az lenni, mert zsidó létére neki nem Magyarország a hazája. A többi metéltf@szuval együtt csak átmenetileg itt élősködik. Nekik mindegy hol laknak éppen - elsősorban mindig zsidók, ezért sem esik nehezükre a hazaáruló kategóriába illő dolgokat művelni. Gyerekkoromban anno nem értettem hogy lenin és tömeggyilkos bolsi társai hogy voltak képesek annyi oroszt (tehát elvileg honfitársukat)legyilkolni. Évekkel később vált világossá számomra hogy az a fotó amit a töri könyvből mindnyájan ismerünk (az első bolsevik internacionálé ahol lenin, stálin, trockij berija stb. még együtt látható), nos azon a képen minden bolsi egytől egyig zsidrák. Számukra áldozataik nem voltak a honfitársaik, csak irtani való gójok! Ennek fényében az is érthető amit rákosi (szép zsidó nevén róth manó) és fajtársai műveltek (és fattyaik még mindig művelnek) Magyarországon. Szóval egyszer és mindenkorra hagyjuk abba a hazaárulózásukat mert ez igy nem fedi a valóságot. köszönöm.

#3

Most már bevallom szándékosan provokáltam főpap ügyben!
Kíváncsi voltam milyen reakciókat vált ki a téma felvetése.
Elvégre ez a SZKR honlapja, és nem illik ajtóstól bemenni a házba.

#4

Jó reggelt Robicruz, hagyj fel minden reménnyel Evil a baj a "tanárral" van, Vanununak semmi baja, ilyen, meg aztán még egy ilyen Dimónaszökevény is tévedhet, pl. agyára ment az atom stb. Rogán meg közönséges kis pitiáner zsidó hazaáruló, ilyenek ezrével rohangálnak a belvárosban, csak nem mindegyik kerűl ilyen kártékony pozicíóba, jobb szeretem őket bedrogozva a gödörben látni, oda való antika is csak ha már lent van akkor gyorsan be kellene dózerolni az egészet, zsidót meg nem kell oda telepíteni eddig is teli volt, meg cigánnyal is (mellesleg a dúsgazdag bűnzsidók és bűncigányok szociális juttatásként kapják a 30 milliós luxuslakásokat, a hülye birka magyar meg egy élet munkájával sem mindig tud lakáshoz jutni, aztán meg kilakoltatják, úgy kell nekik miért hagyják) Evil
Jó reggelt kivánok minden kedves magyar testvéremnek!

#5

Igen a Tanár fedőnevű Paskaira gondoltam!

#6

Kedves vanunu,
Remélem nem ugyanarról a paskai-ról beszélünk aki már 1000-szeresen bebizonyitotta zsidóbérenc és Magyarellenes mivóltát?! Aki többször is elhatárolódott a Jobbiktól és rabbit hiv meg a parlamenti eskü napjára a Katolikus templomba hogy az nyugodtan hollókosztozzon? Remélem csak éppen elnéztél valamit.
Kedves kardos,
az hogy rogán aljas az nem kéne hogy bárkit meglepjen, miután elég sokáig harcolt a Turul-szobor ellen, zsidókkal telepiti be az egész kerületét és kézzel lábbal szokott hazudozni a Jobbik és a Gárda ellen.

#7

Szerintem lezárhatjuk a vitát, minden ember máshogy gondolkodik. Smiling Szebb jövőt és kitartást kívánok!

#8

Na de kedves Huzus ez nem a rádió véleménye amit kifogásolsz, ez egy egyszerû ténymegállapítás! Egyébbként meg nézegessél nyugodtan amit akarsz ha ízléses, föleg szép meztelen lányokat, még mindig jobb mintha kigyúrt nigger k@csögöket nézegetnél, vagy baleseti helyszínelô képeket, vérrel és kiontott belekkel, van aki erre ízgul be. Sôtt vannak pedofil buzeráns papok stb. és a föld lapos (már hogyha az emberi viselkedések alapján vizsgáljuk) - csak szóval ezek nem lényegi dolgok. Kár a billentyû koptatásért (szóval egy újság amelyik meztelen k@rvák képeit közli le és zsidó hazaárulókkal készít riportot, az igenis deviáns, vadliberális, prostituciót, zsidulást=sátánt támogató sajtóorgánum, akár teccik akár nem). Mellesleg én inkább a barátnômet nézegetem (nemcsak), vagy nyitok egy üveg bort, vagy fôzôk egy csûlkôs bablevest...
Adjon az Isten szebb jövôt!

#9

Pedig ez pusztán a te érdeked. Másodsorban pedig a nemzeté is. Csak egy teljes szemléletmódváltás kell, ami nem jön mint a sült galamb...

#10

Én megvagyok keresztelve és nemzeti érzelműnek vallom magam de szerintem ezeket az erényeket nem akkor vallhatja magának az ember ha minden jót megvon magától. Elfogadom a rádió véleményét, de viszont az sok ,hogy azért mert mások igenis megnéznek hasonló újságokat deviánsnak és liberálisnak legyenek bélyegezve a nemzeti oldalon. Sajnos számomra ez a cikk azt sugallja ,hogy ne is akarjon a nemzeti oldalhoz tartozni az aki hasonló újságokat néz. Ez túl erős számomra...sajnálom

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

10:00–12:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Dél

12:00–12:15

NépZene füleinknek

12:15–13:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!