Fricz Tamás után Kondor Katalin is megkapta a jutalmát a Fidesz-győzelem után

Kondor KatalinKondor Katalin

Elbocsátják Kondor Katalint az Echo TV-től. A nemrégiben még a kommunista Thürmer Gyulával vörös sálban könyvbemutatózó, de műsoraiban megállás nélkül a Fidesz mellett kardoskodó Kondor Katalin Névjegy című műsorát május 1-jével szüntetik meg – utána nézhet más munkahely után.

Kondor Katalin egész pályafutását – ahogy kedvenc pártjáét is – a beszéd, valamint a látszat és tettek közötti mélységes szakadék kísérte végig. A Rádió élére a Fidesz embereként került, mégsem takarította ki a komcsikat, zsidókat (szép is lett volna, ha a saját fajtája ellen fordul, ugyebár...) és más antimagyarokat. Úgy "oldotta meg" a kérdést, hogy a munkáltatói jogokat átadta az adófőszerkesztőknek – tisztogassanak ők, ha akarnak, majd, miután természetesen nem tették, volt képe neki mutogatni rájuk, miközben kellemesen kvaterkázott Rangostól kezdve mindegyik gazemberrel.

De még ha lett volna benne jó szándék, akkor sem tehetett, amit akart, lévén hogy a "jobboldali, nemzeti" Katika is rendelkezik egy csinos kis hatos kartonnal, amit az előzetes nagy bejelentések ellenére végül valahogy mégsem akart bíróságon tisztázni. Ezen ügy Kondor Katalin besúgói és ügynökmúltjáról szólt volna, de az ellene indított, a múltjával foglalkozó újságmegjelenések miatt benyújtott keresetét visszavonta.

Orbánnal eleinte jó viszonyban volt, eljárt hozzá interjúkat készíteni – azzal a Hollós Jánossal, akit helyettesének nevezett ki és aki kb. tegnapig Dávid Ibolya táskahordozójaként működött. Aztán amikor neki adta át a helyét, Viktorunk kissé megorrolt rá (nem mintha a még pusztítóbb Such elnöki székbe való segítése után bármiféle erkölcsi alapja is lenne Orbánnak e kérdéshez hozzászólni).

Kollégái általi megítélése is enyhén szólva felemás volt: míg páran, nemzetmentő munkát tulajdonítva neki, áldozatként sajnáltatták, munkatársai megvetették, amiért úgy távozott, hogy nem módosította a szerződéseiket annak érdekében, hogy ne rúghassák ki őket, vagy, ha mégis megteszik az új, még liberálisabb vezetők, az legalább valamiféle végkielégítéssel járjon.

Az Echónál – annak ellenére, hogy az utóbbi időben volt egy-két eretnekebb nyilatkozata is, sőt, a kettősség és a megfelelési kényszer jegyében mostanában azt terjeszti, hogy a Jobbikra szavazott, vigyázat tehát – mindent megtett, hogy elnyerje a legsztahanovistább Fidesz-propagandista címet, készségesen beállt a Jobbikot aljasul mocskoló Bayer-szerű sunyi alakok sorába.

Nos, itt a köszönet.

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Kondor Katalint én főleg a Korrektúrából ismerem, és a nagy társaságban ő tetszett nekem a leginkább. Mert a na gy társaságban a többieknél sokkal radikálisabban beszélt. A Szentesi Narancs Zászló és Bayer Zsolt páros sohsem hagyta ki az alkalmat hogy hűséggel biztosítsa a Fideszt, ellenben K.K. nagyon kerülte a pártpreferenciát és ügyelt hogy ne szóljon rossz szót a Jobbikról, és ez ott az ECHO-nál nagy szó... Emlékszem, a kampány elején egyszer letolta a Fidesz mottóját Itt az idő-t... Azt morogta, hogy mi az hogy itt az idő? Már régen itt van az idő...
Sajnálom a történteket... Ha ebből a műsorból is eltünik, a továbbiakban nem fogom nézni a Korrektúrát.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

2:00–3:00
A Radics Béla emlékóra lehetőségéhez képest megpróbál átfogó képet adni a '60-as, '70-es, '80-as évek rockzenéjéről. Természetesen zenével illusztrálva ezeket a korszakokat. Nagyon sok együttes dalát csak koncertfelvételről lehet meghallgatni, mert az akkori hatalom nem adott nekik lehetőséget. "Majd akkor lesz lemezetek, ha vesztek a vasboltból " - hirdette a hatalom jeltelen képviselője. A műsor archívuma ITT érhető el.
('60-as, '70-es, '80-as évek magyar rockzenéje)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

3:00–4:00

Hegylakók (ismétlés)

4:00–5:00

Programajánló

    Hozzászólások

    User login

    Poll

    Szent Korona Rádió hírlevél

    Iratkozz fel hírlevelünkre!