Ki ez a Dr. Iványi Gábor?

Iványi Gábor nemrég újabb magyargyűlölő kijelentésével került a köztudatba és vívta ki a nemzeti oldal jogos ellenszenvét. De kis is ez a megélhetési jogvédő, aki Naftalin Kraus legjobb tanítványának a címére is joggal pályázhat?

Most nézzük az általános adatokat melyek a világhálón fellelhetőek.

Nős, 6 gyermek édesapja, 58 éves. Szolnokon született.

Iskolái: Vasvári Gimnázium, Nyíregyháza; Teológiai Akadémia; Roberts Wesleyan College, Rochester, New York, USA - doktori fokozat.

Munkahelyei: lelkész Budapesten; Fővárosi Szociális Központ - igazgató; Wesley János Lelkészképző Főiskola – főigazgató.

Több kitüntetést is kapott: Köztársasági Érdemrend Tisztikereszt Polgári Fokozata (1996); Puszedli-díj (1997), valamint a Világ Jámborai sorába is megválasztotta a gazdanépe.

1990-1994 közötti időszakban országgyűlési képviselő. Több helyen is uszít a magyarság ellen: Wallenberg Egyesület - tag, SZETA, Keresztény-Zsidó Társaság, Oltalom Karitatív Egyesület – elnök, Fővárosi Közbiztonságért Közalapítvány - kuratóriumi tag, Soros Alapítvány - kuratóriumi tag, Másik Kéz Alapítvány - kuratóriumi tag Publikációi: Hajléktalanok, Sík Kiadó, Budapest, 1997; cikkek a Mozgó Világban, Beszélőben, Élet és Világosságban.

Dr. Iványi GáborDr. Iványi Gábor

A sok hajléktalanokkal foglalkozó „feneketlen zsák” a megélhetést szolgálja. Mert ugye valamiből meg kell élni Gabinak és brancsának. Természetesen vannak olyan meg nem erősített információk, mely szerint csak azért léteznek ezen „feneketlen zsákok”, hogy megélhetést biztosítsanak a családnak, rokonoknak és barátoknak. De ezek biztosan nem igazak! Hiszen a hajléktalanok száma egyre nő csak nő és így még több kell az ellátórendszerbe!

A Soros alapítványon már meg sem lepődünk, mert ugye valahol tanulni kell a magyargyűlöletet, ha az ember nem születik a kiválasztott nép fiának. Így egyenes út vezet a Keresztény-Zsidó Társasághoz, el is ismerték az eddigi munkásságát Gabikánknak hiszen a Puszedli-díjat is megkapta - Ez aztán díj és elismerés! A Puszedli-díj vajon mi? - de a Másik Kéz Alapítvány mit takar azt szintén "meleg" gőz fedi. A Jad Vashem csak alapos vizsgálódás után fogad bárkit is az "Igaz emberek", vagyis a "Világ Jámborai" közé. Tanukat hallgatnak meg, dokumentumokat vizsgálnak át a szakértők, hogy biztosak legyenek benne, valóban rászolgált a kitüntetésre az, aki megkapja. Igen Gabi alaposabb vizsgálat nélkül is állíthatjuk: rászolgált a „megtisztelő” címre tekintettel magyargyűlölő munkáságára.

De a gazdanép ideglenes viccállamának jelenleg is emberiség ellenes bűncselekményeket elkövető terrorhadseregének fenekét is igyekszik fényesre nyalni, mikor is így ír legutolsó Izraeli kiruccanásáról: „Vajon van-e hadsereg a világon - kellett megkérdeznem magamtól – amelyik a bevetés előtt szórólapon, sőt a telefonkönyv alapján telefonon is értesíti a megsemmisítendő célpont környezetét, hogy az embereknek elég idejük legyen távozni? Vajon van-e hadsereg, amely naponta négy óra egyoldalú humanitárius tűzszünetet tart, koordinálja a területéről bejuttatott segélykonvojok útját és kihozza a sebesülteket, akik ezt kérik? Továbbmegyek. Vajon van-e hadsereg és ország, amely több győztes háború után önként ad vissza elfoglalt területet, újra és újra tárgyal a legyőzöttekkel, vallásszabadságot, munkahelyet, szociális ellátásokat és kulturális lehetőségeket biztosít ellenfelei számára? Európában biztosan nincs, de azt hiszem a világon sem fordul elő ilyesmi. Mégis különös, hogy a kultúrvilág közvéleménye súlyosan Izrael ellenes."

Nos, igen a kultúrvilág közvéleménye súlyosan Izrael-ellenes! Vajon miért is Gabika? Talán azért mert a nagy popsi nyalás közben nem ment a szemükbe egy kis meleg csoki és még tökéletesen látnak? De ne felejtkezzünk el a hivatkozásról sem, mert igen „kitüntettet” helyen jelent meg ez az írás. Nem máshol mint az „Ősi forrásból” nevű blogban. Ennek az írója a szintén magyargyűlölő „nagy tanító mester” Naftalin Kraus. Az ő fenekét is gyorsan fényesre nyalja pár sor erejéig. „ Szinte felfoghatatlan, hogy Tel-Avivban, a hadszíntértől 80 km-re mindennek ellenére „békében" beszélgethetünk egy kávéházban Naftali Krausszal, atyai barátommal, legújabb, kiadás előtt álló könyvéről a Zsidó Fogalomtárról, ...”

Természetesen Gabika „védelmi háborúnak” nevezi mikor is független semleges államok területén követte el és követi el jelenleg is emberiség-ellenes bűncselekményeit az Izraeli terrorhadsereg. Mikor a 2006-os Libanoni háború alatt több zsidó gyermeket táboroztattak Magyarországon ez Gabikánk tevőleges közreműködésével történt. Továbbá életrajzából kimaradt mikor is az „Árokásó Top 100” blog beválasztotta ezen „nevezetes” társaságba. Mert a következőt nyilatkozta: "A Turul egy dülledt szemű mesebeli tojószárnyas".

De nemcsak zsidó gyerekeket hoz Magyarországra Gabika, akiknek a szülei ártatlan palesztin gyermekeket gyilkolnak naponta Gázában, hanem zsidó bűnözőket is exportál hazánkba! A magát magyarnak való kábítószerfutár érdekében még Dél-Amerikába is kiutazott és lobbizott. Igaz, az apuka fején ott van a szelepsapka és kezében a menórás kulcstartó, de ők magyarok! Mert ugye, ő nem csángó gyermekeknek szervez nyaralást, és nem a Temerini Fiúkat akarja Csonkahonba hozni a rác pokolból. Azonban a bűnözők azok mások, mert ugye „megtévedtek”! Csak úgy, egy kiló kokainnal! Véletlenül!

Metodista Egyház

Magyarországon 1898 óta van jelen a metodista egyház, az első metodista prédikátor (Robert Möller) Ausztriából érkezett a soknemzetiségű Bácska német közösségeinek meghívására. A fővárosban 1905-ben indult meg a metodista misszió (Otto Melle). A Budapesten születő gyülekezet a Trianon utáni Magyarország egyetlen metodista közössége maradt. A két világháború utáni ébredések során azonban az egyház szolgálata országosan kiterjedt, így napjainkra a 17 metodista lelkipásztor 11 körzetben mintegy 40 gyülekezeti helyen láthat el rendszeres szolgálatot. A rendszerváltás előtt kivált belőle az Iványi Tibor vezetése alatt álló Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, mely többek között az Oltalom karitatív Egyesület és a Wesley János Lelkészképző Főiskola fenntartója.

Gabika szellemiségre teljes mértékben, megjelenésre még csak egyre jobban hasonlít a „nagy tanító mesterére” Naftalin Krausra. Már nem először szólította fel a magyarokat bocsánatkérésre.

Naftalin KrausNaftalin Kraus

„Iványi Gábor a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alelnöke a Magyarországi zsidókért díjban részesült. Iványi Gábor köszöntő beszédében három dolgot hangsúlyozott: szereti Izraelt, sok jót, amit tett, tőlük tanult; kiemelte, hogy a kereszténységnek bocsánatot kell kérnie mindazokért a bűnökért, amelyeket az eddig eltelt húsz évszázadon keresztül a zsidók ellen elkövettek, és erről - bármilyen fájdalmas - mindig szólni kell.”

„A metodista lelkész, attól tart, „önmaga karikatúrájává válhat az SZDSZ”. A Wesley Főiskola rektora a gyöngék védelmét hiányolja, ...” , és vált is mikor a gyöngék (lásd: buzik, cigányok, leszbikusok, kábítószeresek és bűnözők) védelmében kiállt szeptember 20.-án a parlament elé chartázni.

Tehát a mostani gyűlölködése már egy a gazdanép által bemagoltatott szöveg újra előadása volt csupán részéről.

De lássuk a magyarázkodását!

Érdekes, a jászok, kunok be tudtak illeszkedni és kultúrájukat megőrizni. Továbbá nem láttak el határőrző szerepet mivel, Csonkahonban is aránylag az ország közepén élnek, mind a mai napig. Továbbá nem kell tőlük bocsánatot kérni sem, mert az ő vérük is ezért a hazáért folyt.

Barátok köztBarátok közt

Azon magyar hazafiak akik nem akarják, hogy Gabika az ő nevükbe is bocsánatot kérjen a cigányoktól azok itt jelezhetik neki a nyilvános drótposta címén: [email protected]

Egyébként Gabika, Orbán Viktor személyes jó barátja, olyannyira, hogy gyermekeit ő keresztelte, mint metodista lelkész!

(erec, wikipedia nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Annyi ebben a gyűlölködőben a jámborság, amennyi a "jó emberség" a "Nézze, jóember!" indításban.
Még Németh Sándornál is gusztustalanabb, pedig az már nagy szó.

#2

Undoritó hazudozás ,folyamatos mellébeszélés mind a ripórtalany ,mind a kérdező részéről.
¨Uram, bocsás meg nekiek ,mert nem tudják mit cselekszenek¨
¨Kollektiv bünősség¨?????VÁDASKODÁS!!!A TETTES ISMERETTLEN!!!

ŐRÜLET!!!!

#3

Érdekes a jász-kun-ügyi tévedése mellett (Pest és Szolnok megye, mint határvidék... Smiling ) ez is:
"A cigányokat nem vették figyelembe a földosztásnál, így később az államosítás után a TSZ-ben sem kaptak munkát..."

Tudtommal a földosztásnál azok kaptak földet, akik korában azt megművelték. Vagyis a korábbi jobbágyok. A városi polgárság sem vett részt a földosztásban...

De ugye kicsire nem adunk...

Üdv: Tamaas

#4

Inkább borotválja le szakállát, mindhogy lángba boruljon. Tudja valaki melyik kastélyban lakik?

#5

Amikor ilyeneket olvasok állítom, hogy 220 a vérnyomásom! Ha előttem állna gondolkodás nélkül bepancsolnék neki, de tényleg! Pedig nem vagyok egy verekedős tipus. A nyilvánvaló hazugságok tudnak leginkább az idegeimre menni. S akkor, amikor egyértelműen bizonyítható az igazam, de azt a világért sem ismerik el, akkor elszakad a film Evil

#6

Remélem ezt a hazaárulót is utóléri a nép haragja. Azok családjától akiket napmint, nap cigányok gyilkolnak vagy rabolnak ki, azoktól nem kéne bocsánatot kérni? Ennek a patkánynak az egész Magyar Néptől bocsánatot kell kérnie amíg van rá lehetősége!

#7

Csakhogy a zsidók útlevele IDESZÓL... Shocked

#8

Csakhogy a zsidók útlevele IDESZÓL... Shocked

#9

kunavar

Van zsidó útlevele, mert még akkor beszerezte, amikor szadeszos képviselő volt a parlamentben!

#10

Na mit érdemel a zsidók azon ágyasa, aki hazaárulásra ragadtatja magát? Evil
Ha még esetleg nincs zsidó útlevele, jobb ha gyorsan beszerez egyet, mert egyre közelebb az idő, mikor szüksége lesz rá...

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Dél

12:00–12:15
Nándorfehérvár hősei előtt tisztelgünk dalokkal és hagyományos harangszóval.
(Déli blokk)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

NépZene füleinknek

12:15–13:00

<<<Zene>>>

13:00–17:00

Programajánló

    Hozzászólások

    User login

    Poll

    Szent Korona Rádió hírlevél

    Iratkozz fel hírlevelünkre!